ویتامین E

۲ بازديد

ویتامین E


ویتامین ای از ویتامین‌های محلول در چربی است که به‌عنوان یک آنتی‌ اکسیدان قوی هم شناخته می‌شود. آنتی اکسیدان‌ها از سلول‌های بدن در برابر اثرات مخرب رادیکال‌های آزاد، محافظت می‌کنند و می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌های خطرناکی مانند سرطان، بیماری‌های قلبی یا حتی آلزایمر را کاهش دهند.

این ویتامین در سال ۱۹۲۰ میلادی کشف شد. دانشمندان در سال ۱۹۳۶ میلادی موفق شدند گونه‌ای از ویتامین E را از جوانه‌ی گندم استخراج کنند و نام آن را «آلفا-توکوفرول» گذاشتند. بعدها انواع دیگری از این ویتامین با نام‌های «بتا-توکوفرول» و «گاما-توکوفرول» هم کشف شد که البته از نظر تاثیرگذاری ضعیف‌تر بودند.

این ویتامین از جمله ویتامین‌هایی است که بدن ما قادر نیست تولید کند. بنابراین، باید با خوردن غذا یا مکمل‌ آن را به بدن خود برسانیم. کمبود ویتامین ای را می‌توان با مصرف مواد غذایی از جمله انواع آجیل، روغن‌های گیاهی و بعضی از سبزیجات یا از طریق مکمل‌هایی مثل قرص ویتامین E برطرف کرد.

ویتامین ای یکی از مهم‌ترین عوامل برای تقویت سیستم ایمنی بدن، پیشگیری از پیری زودرس پوست و داشتن سیستم بینایی سالم است. با این حال، هنوز تمام فواید و عوارض آن مشخص نیست. طبیعی است که خوردن بیش از حد این ماده می‌تواند خطرناک باشد. بنابراین، حتماً قبل از مصرف قرص یا مکمل ویتامین E با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.